İSTANBUL / BEYOĞLU - Ayşe Ege Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Bilişim Bölümü Öğrencilerimiz Atlas Üniversitesi'ne gitti.

Atlas Üniversitesi'ne misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Altınbaş Üniversitesi ve okul rehberlik servisimiz işbirliğiyle 12. sınıf bilişim öğrencilerimize  Sql ve Veri Analizi konusunda atölye çalışması düzenlendi.

Nis

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz TÜRSAB ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Turizm Haftası" merhaba etkinliğine katıldı

Nis

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU (KVKK) İLE İLGİLİ SUNUMA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

/meb_iys_dosyalar/34/05/346767/dosyalar/2024_04/16140252_kvkk.pdf

Mrt

Beyoğlu Kızılay Şubesi Tarafından Okulumuzda ''Doğal Afet ve Afet Sonrası Eğitimi'' gerçekleştirildi.

Mrt

''Kariyer Günleri / Sektörel Tecrübeler'' kapsamında Yiyecek İçecek izmetleri Bölümü Eski Mezunumuz Esra Elif YALÇIN, sektörde edindiği bilgi ve tecrübeleri, Yiyecek İçecek bölümü öğrencilerimizle paylaştı.  Pastacılık konusunda Workshop gerçekleştirdi. Esra Elif YALÇIN'a emekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Mrt

YÖS ile ilgili soru cvaplara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

/meb_iys_dosyalar/34/05/346767/dosyalar/2024_03/13152258_yossorucevap.docx

Mrt

Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan! Bilişim Bölümü öğrencilerimizin hazırladığı imsakiyeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Mrt

Sivil savunma Haftası dolayısıyla okulumuzda deprem Tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Beyoğlu Yeşilay Şubesi okulumuzda Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında etkinlik gerçekleştirdi.