İSTANBUL / BEYOĞLU - Ayşe Ege Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ayşe Ege Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bedrettin Mah. Tarihi Sok. No3 Kasımpaşa/Beyoğlu/İstanbul
Vizyon
Ayşe Ege Kız Teknik ve Meslek Lisesi, okul paydaşlarımızın güç birliği ile ilçemiz ve ilimiz, öncelikli tercih edilen, ülkemizin en iyi üniversitelerine, her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, Türk Milli Eğitiminin temel Amaçları doğrultusunda, okul öncesi eğitim, tekstil, çocuk gelişimi, büro yönetimi ve sekreterlik, bilişim teknolojisi, grafik ve fotoğrafçılık, yiyecek ve içecek ve turizm sektörüne dünya standartlarına uygun ara eleman yetiştiren, sportif, sosyal, kültür ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, çağın gerekleri İle donanmış, özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak, kendisiyle ve toplumla Barışık, kültürel, milli ve evrensel değerleri benimsemiş bireyler yetiştirmek, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Fotoğraf ve Grafikerlik, Bilişim Teknolojisi, Yiyecek-İçecek Hizmetleri, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Giyim Üretim Teknolojisi ve Çocuk Gelişim ve Eğitimi alanlarında, nitelikli ara elemanı yetiştirmek ve mesleki Eğitim veren yüksek öğrenim kurumlarına öğrenci vermektir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :